Kuće

Kuće

ID oglasa: #1325
Datum: 30.06.2017
Telefon(i):

Lokacija: Inđija
Cena: 85.000€
Nije fiksno
Godina izgradnje: 2000
Raspored: PR+1
Površina: 140 m²
Okućnica: 600
Stanje: Novogradnja
Stolarija: Drvo
Uknjiženo: Da

Dodatne informacije

Novija spratna kuća u strogom centru Inđije, iza tržnog centra Treid Junik.

Kuća je uvučena u cvetno dvorište oko 10 m, a iza kuće je idiličnao dvorište sa cvećem, voćem, zimsko-letnjom zastakljenom terasom sa roštiljem, ražnjem i pušnicom za meso.

Ceo plac je ograđen zidom od cigle visine 2, 5 m, pa omogućava potpunu intimu u cvetnom okruženju uz cvrkut ptica, a najviše slavuja.

Na kraju placa se nalazi i dvosobna radionica, pravljena od punog drveta, kao ukras dvorišta. Radionica ima struju i vodu. Celo dvorište je u zelenilu, bez imalo betona - samo prirodni materijali. U dvorištu je napravljena i česma, a ispod veeelike jabuke je organizovan prostor u deeeebeloj hladovini. Osim jabuke ima trešanja, višanja, krušaka, kajsija, nektarina, smokvi i dunja, pa je zaista milina uživati u potpuno prirodnom okruženju, a u strogom centru grada. Pored radionice je i mali kokošinjac, a ispred bašta-povrtnjak sa krastavcima, paprikom, paradaizom, tikvicama.

U sve prostorije kuće je razvedena instalacija za kablovsku TV, kao i na dvorišnoj zastakljenoj terasi.

Na udaljenosti od oko 100-200 m, nalaze se tržni centar, vrtić, škola, pošta, banke itd. Pijaca je udaljena oko 250 m, a sud i zgrada Opštine, Gimnazija i srednjoškolski centar oko 300 m.

Kuća je spratna i veoma pogodna za život dve nezavisne porodice u dva dvosobna stana, jer i gore i dole ima i kuhinju i kupatilo.

Cela kuća je termički izolovana izolacionim slojem od 10 cm.

Grejanje je kombinovano - TA peći i peć na čvtsto gorivo. Troškovi grejanja i hlađenja su minimalni jer je izolacija dobra, a kuća je ušuškana i dobro zadihtovna.

Nema potrebe za bilo kakvim ulaganjima što se tiče renoviranja. Postoji mogućnost prodaje sa kompletnim nameštajem.

Petrović, 061/258-4690

Dodatne pogodnosti

- Terasa
- Dvorište
- Garažno mesto
- Kablovska TV/Internet
- Fiksni telefon

Grejanje i klimatizacija

- TA peći
- Klima uređaj

Bezbednosna oprema

- Video nadzor