Stanovi

Stanovi

ID oglasa: #1336
Datum: 06.07.2017
Telefon(i):

Lokacija: Novi Sad
Cena: 138.000€
Nije fiksno
Godina izgradnje: 1967
Raspored: 4 i više
Sprat: 1
Površina: 122 m²
Stanje: Solidno
Stolarija: Drvo
Uknjiženo: Da

Dodatne informacije

- Prodaje se četvorosoban stan u Novom Sadu na Beogradskom keju sa odličnim rasporedom prostorija i jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu (blizina centra, stanice oba smera gradskog saobraćaja, Dunavskog parka i dispanzera, više trgovina i zelene pijace, obdaništa, osnovne škole, gimnazije, pošte, apoteke itd. kao i pogled na tvrđavu, mostove, turističke brodove u pristaništu itd. )

- Površina stana je 122, 4 m2. Prodaje se kao stan od 122 m2 i po ceni od 1130 E/m2. Grejna površina je 101, 17 m2, terasa je 16, 02 m2, lođa je 3, 98 m2 i oba plakara 1, 23 m2.

- Stan se nalazi na I spratu, zgrada ima 4 sprata bez lifta, visina od poda do plafona je 2, 72 m.

- Stan izlazi na obe strane zgrade, tako da su 3 veće sobe okrenute prema Dunavu, a četvrta manja soba kao i trpezarija, kuhinja i ostava prema drugoj strani zgrade, tj. dvorištu.

- Iz sve 3 sobe se izlazi na terasu koja ima zidanu ogradu, tako da je pogodna i za zatvaranje.

- Dnevna soba (ka Dunavu) i trpezarija (ka dvorištu) su odvojene samo tzv. harmonika-zidom, pa mogu da se koriste i kao jedna celina. U tom smislu stan je pogodan i kao administrativni poslovni prostor, - za kancelariju, predstavništvo itd. kao i ordinaciju i slično.

- Duž sredine stana su dva hodničića, kupatilo sa WC-om i drugi odvojeni WC. U manjoj sobi i hodniku kod ulaza ugrađeni su plakari.

- Oprema je standardna, a uz stan ide i podrum od oko 10 m2.

- Stan je uknjižen, (zgrada je sagrađena sedamdesetih godina), od tada nije menjao vlasnika, prodaju ga naslednici, a nema ni opterećenja po bilo kom osnovu.

- Zgrada je u odnosu na susedne zgrade malo uvučena, a od puta je deli zelena površina i trotoar. Ukupna udaljenost od puta je nešto manje od 14 metara.

- Stan se još uvek normalno koristi, tako da bi od eventualno novih ulaganja bilo potrebno: krečenje, farbanje drvenarije, lakiranje parketa, zamena kuhinjskih elemenata i "harmonika" vrata.

Dodatne pogodnosti

- Lođa
- Terasa
- Podrum
- Dvorište
- Kablovska TV/Internet
- Fiksni telefon

Grejanje i klimatizacija

- Centralno grejanje

Bezbednosna oprema

- Sigurnosna vrata